Facebook
06-4290 7951
info@vanderveldenmakelaardij.nl

Aan- en verkoop

Wij zijn actief in het begeleiden van onze opdrachtgevers bij een aan – of verkoop transactie. Wij kunnen u begeleiden in de breedste zin van het woord. Het is mogelijk om voor een concept te kiezen waarbij u een deel van de werkzaamheden zelf verricht. Wij hebben zelf reeds veel potentiele kopers / verkopers in portefeuille en het is soms al haalbaar om kopers en verkopers bij elkaar te brengen zonder dat daarvoor veel kosten hoeven te worden gemaakt. Desalniettemin is het vaak toch verstandig dat we uw woning ook op Funda plaatsen. Dit opdat “de markt” zijn werk kan doen.

Aankoop:

Wij zien dat veel relaties bij de aankoop van een object te emotioneel betrokken zijn. Wij zullen ons inleven in uw wensen maar de transactie vooral zakelijk behandelen. Wij hebben ruime ervaring in prijsonderhandelingen en overzien de markt. Wij schakelen kort en houden u continue op de hoogte van het proces. Veel van onze relaties deden reeds hun voordeel met onze expertise. Wij verwijzen u hiervoor graag naar onze recensies. Verkopend makelaars zien ons graag als tegenpartij. Als wij namens een relatie interesse tonen voor een woning, dan weten zij dat de financiële draagkracht van de potentiele koper veelal reeds goed is geanalyseerd. Overweegt u een aankooptransactie? Graag gaan wij met u in gesprek over onze dienstverlening.

Verkoop:

Na het begeleiden van een aankooptransactie “inclusief hypothecaire financiering” ligt het vaak voor de hand dat wij de verkooptransactie ook voor u begeleiden.

Wij gebruiken hierbij oude en nieuwe media, ons netwerk en vullen deze aan met onze persoonlijke benadering. Na evt. styling van uw woning verzorgen wij professionele foto’s, zetten wij uw object op onze eigen website, en op de belangrijke makelaarssites als Funda, Jaap en Huislijn. Het belang van onze opdrachtgever, de verkoper zal altijd voorop staan. Wij vinden het van belang dat wij voor de verkoper een zo goed mogelijk resultaat behalen en denken daarbij niet in transacties. Wij kunnen voor een courtage werken maar een beloning in de vorm van een urendeclaratie is bij ons ook mogelijk.

Overweegt u een verkooptransactie? Graag gaan wij met u in gesprek over onze dienstverlening.