Facebook
06-4290 7951
info@vanderveldenmakelaardij.nl

Recensies

Van de verkopers van Merelhof 11 te Ouderkerk aan den IJssel

Bij de verkoop van ons ouderlijk huis bleek Arjan meer dan een goede makelaar! Omdat we inmiddels zelf aan de andere kant van het land wonen, zochten we een makelaar die goed in het Ouderkerkse bekend was. Arjan heeft kennis van zaken en is goed op de hoogte van wat er speelt, ook in de contacten met bijv. de gemeente. Hij is zeer actief in het oplossen van de vragen die we tijdens het verkoopproces tegenkwamen. Daarbij hield Arjan ons goed op de hoogte van de voortgang, via Whatsapp, e-mail en telefonisch. Arjan geeft alle informatie om met elkaar de keuzes in beeld te brengen om tot een juiste beslissing te komen. Het contact was prettig, persoonlijk en dienstverlenend. Al met al maakte dat het afscheid van ons ouderlijk huis iets om goed op terug te kijken. 

Van de verkopers van Kerkweg 14 te Ouderkerk ad IJssel


Fijn en persoonlijk contact, goede begeleiding in aanloop naar en tijdens de verkoop. Is goed op de hoogte van de woningmarkt en de woonomgeving.

VVan de verkoper van Hennepwerf 24 te Ouderkerk ad IJssel


Een zeer vakkundig makelaar met een fijne persoonlijkheid. Hij heeft er voor gezorgd heeft dat m’n huis snel en voor een goede prijs verkocht is. Dus zeer aan te raden.

Van de verkopers van Tuinstraat 126 te Krimpen aan den IJssel

Arjan van der Velden is een makelaar die met persoonlijke aandacht te werk gaat. Arjan neemt de tijd om je belangen als verkoper zorgvuldig te wegen en helpt je om de juiste keuzes te maken. Deskundig, betrouwbaar en service gericht. Het contact verliep erg fijn en we zijn zeer tevreden hoe de verkoop van onze woning is verlopen.

Van de verkopers van de Geerlaan 1 Ouderkerk aan den IJssel

Dank voor de geweldige begeleiding!

Van de kopers van Vlastiende 6 te Lekkerkerk

Arjan van der Velden is een fijne, klantvriendelijke makelaar. Het kleinschalige maakt het erg persoonlijk. Hij heeft ons goede adviezen gegeven en ook ruimte gelaten voor ons eigen gevoel en onze eigen inbreng. Door hem is het ons gelukt om ons mooie nieuwe huis aan te kopen. Wij zijn erg tevreden!

Van de verkopers van Hennepwerf 11 te Ouderkerk aan den IJssel

Al langer is er een prettige samenwerking. De aanpak, inzet, professionaliteit en strategie heeft tot snel resultaat geleid. Arjan communiceert makkelijk en helder. Kortom een samenwerking met Arjan van der Velden is aan te bevelen.

Van de verkopers van de woning aan de Linde 3 te Ouderkerk aan den IJssel

Arjan is een zeer betrokken makelaar. Hij heeft kennis van zaken, is vriendelijk geeft duidelijke informatie en snelle terugkoppeling. Overweegt alle keuzes om zo met elkaar tot een juiste beslissing te komen. Wij bevelen dan van der Velden Makelaardij dan ook van harte aan!

Van de verkopers van IJsseldijk Noord 98 te Ouderkerk aan den IJssel


Een huis verkopen doe je niet elk jaar en zeker niet een boerenerf. Arjan van der Velden heeft ons prima begeleid in deze uitdaging, die door de coronacrisis gecompliceerd werd. Zijn enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid hebben geholpen om deze opdracht met succes te vervullen. Dankjewel Arjan!

Van de koper van Wetering 2 te Ouderkerk ad IJssel

Prima gelopen Arjan. Mooi resultaat en goed proces. Fijn dat we het pand hebben kunnen aankopen. Voor de verhuur is dit een uitstekend object. Een volgende keer maak ik graag weer gebruik van je dienstverlening.

Van de verkoper van de Jan van Goijenstraat 14 te Krimpen aan de Lek

Als verkoper erg tevreden over de dienstverlening van Van der Velden makelaardij. Het maatwerk wat geleverd wordt, heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad deze makelaar met veel streekkennis en een persoonlijke aanpak aan! Bedankt nogmaals voor het goede verloop van de verkoop van mijn huis.

Van de verkopers van Dorpsstraat 27

Deze makelaar heeft zich echt enorm ingespannen om ons huis te verkopen. Hij is zeer actief geweest in het vinden en benaderen van mogelijke kopers. Daarbij heeft hij ons voortdurend op de hoogte gehouden van zijn voortgang, via Whatsapp, e-mail en telefonisch. Wij vinden dat hij ons goed heeft geadviseerd over hoe we ons effectief op Funda konden presenteren. We zijn heel tevreden.

Van de verkopers van Dorpsstraat 134

We hadden een prettig, persoonlijk contact met Arjan. Hij kwam altijd op dezelfde dag met een uitgebreide terugkoppeling na een bezichtiging. Levert maatwerk en is creatief. Kortom een enthousiaste makelaar die zich maximaal voor je inzet.

Van de verkopers van Leeuwerikhof 1

Ik zou deze makelaar aanbevelen. Een betrokken makelaar met kennis van de lokale omstandigheden en met een groot netwerk. De klant staat voorop.

Van de verkoper van IJsseldijk Noord 24

Van der Velden Makelaardij  is een top makelaar.

Snel, ervaren, vriendelijk, open,eerlijk,direct en zoekt alles voor je uit.

Wij waren ons huis heel snel kwijt.

Zeker een aanrader.

Van de verkoper van Rozenlaan 9

Echt een makelaar uit duizenden. Prettig en open contact. Goede en volledige informatie verstrekking omtrent alles wat bij de verkoop komt kijken. Gaf mij rust en vertrouwen. Fijn om begeleid te worden bij alle stappen. Niks over het hoofd gezien en alles op het juiste moment. Je gevoel voor timing is erg goed. De afhandeling verliep uiterst prettig, volledig en naar wens van zowel kopers als verkoper.
Je kent de streek en de mensen. En dat brengt koper en verkoper bij elkaar. Bedankt voor alles.

Van de verkoper van Oosterstraat 10


Arjan van der Velden is een bijzonder soort makelaar, hij neemt de tijd om jou en je huis te leren kennen zodat hij je huis met kennis van zaken kan verkopen. Ik zou hem zeker aanbevelen bij familie of vrienden.

Van de verkopers van Kerkweg 139 te Ouderkerk ad IJssel

De verkoop is prima verlopen. Ga vooral zo door met je dienstverlening.

Van de verkopers van Lageweg 38


We hebben tijdens het verkoopproces van ons huis met Arjan van der Velden een prima, prettig contact en begeleiding gehad. Hij is erg betrokken, enthousiast en deskundig en gedreven wist hij de verkoop in goede banen te leiden. We zijn blij met de deskundige en zeer accurate begeleiding en waarderen de snelle afhandeling zeer.

Van de verkopers van Roggetiende 12

Van der Velden is een zeer betrokken makelaar die voor je klaar staat en aandacht heeft voor de verkoop van je huis. Van te voren wordt er een strategie bedacht, foto’s gemaakt en daarna snel online. Hij wist het momentum te creëren en dit zorgde dat ons huis binnen twee weken verkocht was.

Van de verkoper van de Hennepwerf 28 te Ouderkerk ad IJssel

Arjan, bedankt voor je medewerking aan het verkopen van de woning Hennepwerf 28 te Ouderkerk aan den IJssel. Wij hebben je kennis, inbreng en begeleiding als zeer plezierig ervaren en zullen wanneer de situatie zich weer voordoet van je expertise gebruik maken.   

Van de koper van de Kerklaan 1B

Arjan verdiept zich snel en grondig in het aan te kopen pand. Weet enthousiasme over een pand in goede banen te leiden 😉 wat leidde tot aankoop van de woning waar ik ongetwijfeld met veel plezier ga wonen.

Van de verkoper van de Wilgenhof 3

Arjan van der Velden: vriendelijk, betrokken, enthousiast, heldere communicatie, korte lijnen, duidelijke informatie, snelle terugkoppeling na bezichtigingen of nieuwe ontwikkelingen – kortom: zeer tevreden! Bedankt voor de wijze waarop je de verkoop hebt begeleid!

Van de verkopers van de IJsseldijk Noord 79

Arjan van der Velden heeft ons geweldig geholpen met de verkoop van het huis van onze vader. Hij is goed op de hoogte van de lokale plannen van gemeente en Hoogheemraadschap. Bovendien is hij een makelaar met hart voor zijn gemeente, en voor de bijzondere karakteristieke panden die er staan. In ons geval heeft hij uit eigen interesse en betrokkenheid veel van de geschiedenis van de IJsseldijk Noord en dit bijzondere karakteristieke oude kerkje uitgezocht in de lokale archieven. Hij kent de lokale markt goed, en hij kan ook goed inschatten welke kopers geschikt zullen zijn. We wensen de kopers van dit schattige kerkje net zoveel woonplezier als wij er gehad hebben met onze vader en met elkaar.

Van der verkopers van de Polderhof 5 te Ouderkerk ad IJssel

Wij hebben het contact met Van der Velden Makelaardij als zeer prettig ervaren. Echt persoonlijk betrokken, snel en volledig in zijn communicatie en tegelijk heel toegankelijk. Naar onze mening onderscheidt Van der Velden zich hiermee ten opzichte van veel andere makelaars. Een ander punt dat niet onvermeld mag blijven, is de deskundigheid van Van der Velden Makelaardij. Tijdens het gehele verkoopproces, vanaf de voorbereiding tot afronding, heeft Van der Velden Makelaardij ons voorzien van waardevolle adviezen en deskundige begeleiding. Kortom: warm aanbevolen!

Van de verkopers van Kakebeen 17 te Krimen ad Lek


Zeer deskundig en gedetailleerd geholpen met persoonlijke aandacht. Uitgebreide informatie en nam de tijd voor een gezamenlijk plan van aanpak. Huis binnen 1 week verkocht!

Zeer tevreden en zeker aan te raden als betrokken makelaar

Van de verkoper van de Burg Aalberslaan 92A te Krimpen ad IJssel

Het verkoopproces verliep uitstekend. Arjan gaf vanaf het begin zeer duidelijke en deskundige uitleg. Hij dacht echt met me mee en was zeer betrokken. Ben hem reuze dankbaar daarvoor.

Van de kopers van de Dr. A. Kuyperstraat 37 te Moordrecht


We zijn erg blij dat we Arjan gevraagd hebben ons te begeleiden bij de aankoop van ons eerste huis. Het was erg fijn om samen de voor en nadelen van een huis door te nemen en het onderhandelen over te kunnen laten aan iemand die de markt kent en zich niet voor een gat laat vangen. Dankzij zijn nuchterheid en realistische inslag hebben we met de aankoop van ons huis bereikt wat we voor ogen hadden voor de juiste prijs!

Van de kopers van Dijkgraafstraat 1 Krimpen ad IJssel

Arjan heeft ons geholpen met de aankoop van ons nieuwe huis. Arjan is gedreven, betrokken en uiterst precies. Hij denkt mee en zorgt voor een doelgerichte aanpak. Kortom Arjan, mochten wij ooit weer verhuizen, dan ben jij de eerste aan wie wij denken! Nogmaals bedankt! Groeten Margreet

Van de kopers van Molenstraat 140 te Kinderdijk

Wij hebben gebruik gemaakt van de diensten van Van der Velden Makelaardij. Arjan heeft ons financiële plaatje eerst zorgvuldig geanalyseerd. Toen dat in orde bleek te zijn heeft hij ons geholpen met de aankoop van ons droomhuis !!  Daarna heeft hij onze bestaande woning verkocht. Echt een vakman ! We zijn erg tevreden.  De  financiering was ook snel en goed geregeld door Van der Velden Adviseurs, echt Top !! Arjan ontzettend bedankt voor alles !!

Van de kopers van Kon Wilhelminalaan 40 te Hardinxveld Giessendam

Dankzij Arjan van der Velden van Van der Velden Makelaardij hebben wij ons droomhuis kunnen kopen. 

Arjan communiceert prettig en zeer duidelijk, is betrouwbaar en heeft scherp verstand van zaken. Niet alleen qua huizenmarkt, maar hij fungeerde ook als onze hypotheekadviseur, dus dat was makkelijk schakelen.

Tijdens de onderhandelingen was Arjan onze steun en toeverlaat. Onze stress en twijfels wist hij op een prettige manier weg te nemen met zijn vakkennis, deskundigheid en vaardigheden als onderhandelaar.

Wij zijn met raad (Arjan is enthousiast en gedreven en denkt nog verder met je mee) en daad bijgestaan. 

Kortom, wij zijn erg enthousiast over de prettige en directe manier van werken. Zeer zeker de investering waard en wij bevelen Van der Velden Makelaardij dan ook van harte aan!

Van de kopers van de Kerkweg 116 te Ouderkerk ad IJssel


Al jaren lang zijn we naar volle tevredenheid klant bij Van der Velden Assurantiën. Nu we een ander huis op het oog hadden was het voor ons een logische stap om voor de aankoopbegeleiding van de diensten van Van der Velden Makelaardij gebruik te maken. Ook de hypotheek is prima door Van der Velden geregeld!   We kregen een zeer duidelijke uitleg en zijn dik tevreden over de begeleiding en het resultaat.