Facebook
06-4290 7951
info@vanderveldenmakelaardij.nl

Leeuwerikhof 1 2935 VV Ouderkerk aan den IJssel

Verkocht

Omschrijving

Veel privacy en comfort, centraal en rustig gelegen in een fijne kindvriendelijke buurt. Zo mogen wij deze prachtige woning graag omschrijven.

De woning is gesitueerd op een hele vrije hoek aan de zuid-west zijde van de Leeuwerikhof.
Door de prachtige uitbouw heeft de woning een zeer ruime living gekregen. Ook de onder architectuur aangelegde tuin met zeer veel privacy mag niet onvermeld. In de gehele woning mag worden gesproken van een hoogwaardige afwerking. Vasco designradiatoren, gestucte plafonds, grote raampartijen, overal zijn mooie en kwalitatief hoge materialen gebruikt.

De deels gepotdekselde houten voor – en achtergevel zijn typerend voor deze woning. De benedenverdieping van de woning is geschakeld. Door de ankerloze spouwmuren bemerkt u weinig van de naastgelegen woning. De bovenverdiepingen zijn door de individuele daken als vrijstaand. Ook de leilinden aan de voorzijde van de woning dragen bij aan de privacy. Zoals geschreven is de buurt bijzonder centraal en kindvriendelijk. Twee basisscholen, sportvelden, sporthal, speelplaatsen, winkels en vele andere voorzieningen liggen op loopafstand.

Spreekt de bovengenoemde omschrijving u aan, dan adviseren wij u een bezichtiging. De bijgevoegde foto’s en plattegronden geven u alvast een zeer goede impressie van de woning, de tuin en de omgeving.

We nemen u graag mee door de woning.

Indeling

Begane grond:
Na uw auto op de eigen oprit te hebben geparkeerd, wordt u ontvangen in de ruime hal. Hier bevinden zich ook het toilet (wandcloset) en de meterkast. Door de samenhang van kleurstelling en materialen ervaart u bij binnenkomst direct al wat een fijne woning dit is. Het living gedeelte is mede door de grote raampartijen in de tuinkamer bijzonder licht en vanuit deze ruimte heeft u mooi zicht op de prachtige tuin. De bekleding en inrichting geven een huiselijke en warme uitstraling. Het mooie strakke plafond i.c.m. de gestucte wanden geven de woonkamer extra allure.
De royale open keuken biedt het comfort en gemak dat u mag verwachten. De oven, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vriezer maken deel uit van de opstelling.
De keuken is open en interactie met de medebewoners of gasten is tijdens het koken daardoor een fijne bijkomstigheid. De opstelling is in U vorm. De vele ladekasten en de apothekerskast geven een overzichtelijk beeld van de keukeninventaris. Gebruik van de in 2016 aangeschafte combistoomoven is dé aanrader van de huidige bewoners.

Tuin / tuinberging / overkapping
Door de dubbele openslaande deuren in de woonkamer stapt u in de tuin en kunt u naar de overkapping en tuinberging. Vanaf de straat komt u in de achtertuin via een afsluitbare tuinpoort in de zijtuin. Zoals eerder vermeld biedt de tuin zeer veel privacy. Wat zit u hier heerlijk rustig. De tuin heeft meerdere zitjes waardoor u bijna altijd wel een plekje in de zon of schaduw kunt vinden. Bovendien is de tuin zeer onderhoudsvriendelijk. De tuin, de overkapping en de berging zijn in 2016 onder architectuur aangelegd en dat is duidelijk te zien. De Magnolia, de Hortensia’s, de borders met lavendel en de ingebouwde tuinverlichting, dit is duidelijk gedaan met oog voor detail.
In de tuinberging vinden mn. tuinaccessoires hun plek. Door de overkapping duurt het buitenseizoen net even langer. Menig tuinfeestje was hier al een groot succes. Met heater en /of houtkachel is het hier ook later in het seizoen nog prima vertoeven. Op een tiental plaatsen in de tuin is buitenverlichting aangebracht. Ook in de avonden geeft de tuin hiermee een prachtig effect en een aangename aanvulling op het woongenot. Aan de tuinkamer is een buitenkraan aangebracht.

Eerste verdieping:
Via een nette open houten trap komt u op de 1e verdieping.
Via de overloop komt u bij de badkamer en de twee slaapvertrekken. In de slaapkamers is aan alle gemakken gedacht. Zo heeft de masterbedroom een eigen walk in kleding kast en is de andere slaapkamer op deze verdieping met screens, een designradiator, een extra brede vensterbank en een mooie diepe vaste inbouwkast ook zeer compleet. De ramen zijn bekleed met verduisteringsgordijen, schutters en luxe vliegenhorren. Op de vloeren ligt laminaat.
De badkamer oogt met het frisse witte tegelwerk en het gestucte plafond luxe. Mede doordat hier een ruime dakkapel is gesitueerd is deze ruimte bijzonder prettig en licht. De badkamer heeft een heerlijke doucheruimte, twee ruime vaste kasten, een dubbele wastafel met spiegels, een badkamerradiator en een wandcloset.

Tweede verdieping:
Via een apart stukje afgesloten overloop en een tweede vaste houten trap die de huidige bewoners hebben laten maken komt u bij de twee andere ruime slaapkamers. Naast een raam in de achtergevel heeft de slaapkamer aan de zuidwestkant ook 2 luxe velux dakramen en een handgemaakte inbouwkast. Ook is hier airco aangebracht. De slaapkamer aan de andere zijde heeft ook een velux dakraam en bovendien is aan de noord-west zijde op deze verdieping nog een vierde dakraam aangebracht. Spreekt voor zich dat het ook in deze ruimtes goed toeven is. Vanzelfsprekend zijn de ramen in de slaapkamers op deze verdieping ook mooi bekleed met zonwering (shutters) en rolhorren. Op deze verdieping hangen ook de CV ketel (2003) en de centrale afzuigunit (2014)

Inpandige garage:
De inpandige garage is met water, verwarming, spoelbak, stroom en aansluitingen voor wassen en drogen voor een velerlei mogelijkheden inzetbaar. Heeft u een motorfiets? Mede door de vergrote buitendeur met een breedte van 90 cm past ook die hier prima.

Algemeen:
Er ligt in de woning nu al prima snel internet. Glasvezel is in loop van 2020 beoogd. Huidige bewoner zal hiervoor al aanmelden.
TV aansluiting op alle verdiepingen. Het Wifi voldoet maar ook een vaste internetbekabeling is hierdoor eenvoudig te verwezenlijken op de bovenverdiepingen.
In de woonkamer is zo gewenst eenvoudig een rookafvoerkanaal vrij te maken t.b.v. een houtkachel.
Schelpen bodembedekker als isolatie pakket in de kruipruimte (2016)
Door de reeds genomen energiebesparende maatregelen is het energieverbruik in de woning laag te noemen en is er spraken van een energielabel C. Het dak van de woning ligt op het zuiden en het aanbrengen van zonnepanelen zou de woning nog energiezuiniger maken.
Warme dagen? Op de benedenverdieping hangt een groot elektrisch zonnescherm, er zijn screens aangebracht op de eerste verdieping ( zuidwest zijde ) en op de tweede verdieping hangt een airco.
De woning heeft een goed functionerende alarminstallatie.
Door de gehele woning heen meerdere op maat gemaakte vaste kasten / opbergruimte.
Mooie vaste trap met eigen overloop naar 2e verdieping.
Eigen oprit met parkeergelegenheid en bovendien ook voldoende parkeergelegenheid in de straat.
Bitumen bedekking en boeiboorden garage en tuinkamer in 2018 vernieuwd.
Om de voor en zijtuin is een mooi klassiek smeedijzeren tuinhek geplaatst.

De woning is zeer centraal gelegen. Vanuit Ouderkerk heeft u mede met openbaar vervoer een prima ontsluiting naar de vier grote steden Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

Kadastraal
Gemeente Ouderkerk aan den IJssel, sectie C nr. 3922

Hebben wij uw interesse al gewekt? Wij leiden u graag rond tijdens een bezichtiging van dit prachtige object en laten u zien wat deze woning u allemaal kan bieden.

Verdere informatie:
Van der Velden Makelaardij
Ouderkerk aan den IJssel
vanderveldenmakelaardij.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten / oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde twee onder een kapwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
Aan rustige weg, beschutte ligging, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
136 m²
Overige inpandige ruimte
9 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
11 m²
Externe bergruimte
4 m²
Perceel
248 m²
Inhoud
487 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, toilet
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Airconditioning, alarminstallatie, buitenzonwering, dakraam, mechanische ventilatie, rookkanaal, tv kabel

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, mogelijkheid voor open haard
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit HR excellent ( gestookt uit 2003, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ouderkerk aan den IJssel C 3922
Oppervlakte
248 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ODK04-C-3922

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin, zonneterras
Achtertuin
100 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra, verwarming, water

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken