Facebook
06-4290 7951
info@vanderveldenmakelaardij.nl

Hennepwerf 11 2935 SP Ouderkerk aan den IJssel

Verkocht

Omschrijving

Met 131 m2 woonruimte, vijf slaapkamers en een tuinberging van ook nog eens 15 m2 mag deze woning aan de Hennepwerf zeer ruim worden genoemd. De woning is ook nog eens volledig gemoderniseerd, heeft een heerlijke living met vloerverwarming (hoofdverwarming) en een ligging op het zuidwesten.

In 2010 hebben verkopers de woning verworven en door de jaren heen nagenoeg volledig beetgepakt. De kers op de taart was de uitgebreide verbouwing van de benedenverdieping in 2019. De volledige indeling is toen veranderd en deze heeft voor meer leefruimte gezorgd. De gehele begane grond is nu van vloerverwarming voorzien. Met het inleveren van de berging aan de voorzijde is er toen voor gekozen om een ruime nieuwe berging in de achtertuin te plaatsen.

Bij binnenkomst in de woning wordt direct ervaren wat een fijn verzorgd huis dit is. Het stucwerk, het contrast van het witte plafond met de mooie vloer ( Stark grafiet 60×60 tegels / keramiek ) spreekt aan, luxe en zeer comfortabel. De garderobe, de toiletruimte, de koffiecorner, de fijne open keuken en de mooie binnendeuren zorgen voor een juiste balans. De trapopgangen zijn ruim en licht.

Op de eerste verdieping is de badkamer. Met ligbad, douche, wandcloset, wastafel en badkamerradiator is deze van alle gemakken voorzien. Hier ook een ruime overloop en de eerste drie slaapkamers. Op de vloeren laminaat. Op de muren glasvliesbehang. De speelse indeling van deze verdieping en kamers zal u aanspreken. In één van deze kamers is een extra wandje geplaatst. Hiermee is nu een extra werkplek gecreëerd. Hier is ook een grote vaste inbouwkast gemaakt.
Op de tweede verdieping nog eens twee ruime slaapkamers met grote Velux dakramen, de voorzolder ( wassen en drogen ) en de opbergzolder. Deze gehele verdieping heeft ruime gemakkelijk te gebruiken knieschotten. Ook hier glasvliesbehang en een vaste opbergkast. De vide hier spreekt aan. Het leidingwerk is netjes weggewerkt. De aangebrachte zolder zorgt voor veel opbergruimte.

Samengevat; een fijne gemoderniseerde tussenwoning mét ruime berging in een kindvriendelijke omgeving.
De foto’s en de plattegronden geven u alvast een zeer goede impressie van de woning, de tuin en de berging.
Hebben wij uw interesse al gewekt? Wij leiden u graag rond in deze verzorgde woning.

Installaties / apparatuur
De woning wordt verwarmd middels een CV-installatie (merk: Vaillant Ecotec HR 2012 )
De keuken is voorzien van alle luxe. Veel Miele apparatuur. Een oven, een stoomoven, een vaatwasser, afzuigkap, ruim vijfpits gasfornuis en voor een stukje extra comfort is een close-in boiler (Daalderop) geplaatst.
Groot deel elektra van de woning is met de verbouwingen vernieuwd.

Tuin en tuinberging
De achtertuin is op het zuidwesten gelegen en beschikt over een fijn terras. Achter in de tuin staat de ruime houten tuinberging. Deze bestaat uit twee compartimenten. Nu ingericht met een deel voor gereedschap / onderhoud en een deel voor fietsen/hobby. De tuin is beschut en ook door de tuinberging achterom bereikbaar.

Verbouwingen / investeringen:
Keuken ( 2009, door vorige eigenaar ), Badkamer (2010), Zolder en indeling bovenverdieping (2012), Creëren extra werkplek 1e verdieping (2017), renovatie met nieuwe indeling beneden en tuinberging (2019)
Van de laatste verbouwing is een compleet overzicht beschikbaar. Uitgevoerd door professionele partijen. De laatste verbouwing vroeg een investering van € 32.500,-.

Diversen
Buitenkraan op voor én achtergevel.
De woning heeft 3 woonlagen (3 x betonnen verdiepingsvloer) én nog een heerlijke ruime bergzolder.
De achtertuin is volledig bestraat en voorzien van een goede afwatering.
Voor glasvezel is deze woning aangemeld bij Rekam en deze wordt naar verwachting in de loop van tweede helft 2020 uitgerold.
De woning heeft op de zuidwest kant beneden een keurig groot elektrisch zonnescherm.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen. M.u.v. één zolderraam volledig voorzien van dubbel glas.
De tuinberging is rondom voorzien van gepotdekselde Zweedse rabatdelen. (Douglashout)
Oplevering in overleg. Zo gewenst kan verkoper ook spoedig opleveren.

Kadastraal
Gemeente Ouderkerk aan den IJssel, sectie C, nummer 4310, groot 1 are en 27 centiare (127m2)

Het fijne dorp Ouderkerk aan den IJssel ligt aan de rand van het Groene Hart. U wandelt en fietst vanuit de woning zo het groen van de polder in.
Én vanuit Ouderkerk heeft u met openbaar vervoer een ontsluiting naar Rotterdam, Gouda en Utrecht. Ook gaat er een voetveer naar Nieuwerkerk aan den IJssel.

Verdere informatie:
Van der Velden Makelaardij
Ouderkerk aan den IJssel
vanderveldenmakelaardij.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten / oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking, pannen
Ligging
In woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
131 m²
Externe bergruimte
15 m²
Perceel
127 m²
Inhoud
460 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Douche, ligbad, toilet, wastafel
Aantal woonlagen
4

Energie

Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas
Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ouderkerk aan den IJssel C 4310
Oppervlakte
127 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ODK04-C-4310

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin
Achtertuin
48 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest bereikbaar via achterom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken