Facebook
06-4290 7951
info@vanderveldenmakelaardij.nl

Abelenlaan 6 2935 SB Ouderkerk aan den IJssel

Verkocht

Omschrijving

Menig spaarpot is hier nog leeg gemaakt. De wereld veranderd. Dit voormalige bankgebouw heeft momenteel nog een kantoorbestemming. Tot voor kort had het pand nog een winkelfunctie. Het college van B&W heeft een beslissingsbevoegdheid om de bestemming onder voorwaarden te wijzigen naar Centrum (oa. wonen) of Maatschappelijk. Met een goed plan en aandacht voor de omgeving, schatten wij de haalbaarheid naar een bestemming met wonen hoog in. Vanzelfsprekend kunt u het pand ook verwerven en daarbij de huidige bestemming / functie behouden.

HERONTWIKKELING / TRANSFORMATIE OBJECT
De locatie van het te verkopen object is gesitueerd aan de Abelenlaan in de kern van Ouderkerk aan den IJssel. Het gebouw staat op een zeer ruim perceel van 905m2. Ontwikkeling naar meerdere wooneenheden lijkt haalbaar. Denk bijvoorbeeld aan appartementen in de bestaande bebouwing of twee vrijstaande woningen met dubbele garages.

De foto’s en de plattegronden geven u alvast een zeer goede impressie van het gebouw, de tuin en de omgeving.

ALGEMEEN:
Kosten koper:
Het gebouw en perceel worden verkocht onder de conditie kosten koper. Dit betekent dat onder andere de overdrachtsbelasting en notariskosten voor rekening van koper zijn.
Aan de voor – en achterzijde van het gebouw bevinden zich reeds een aantal eigen parkeerplaatsen. Uitbreiding van parkeerplekken is mogelijk. Er kan tevens gratis geparkeerd worden op de openbare weg.
Onder de huidige bestemming kantoor heeft het pand energielabel A.

Locatie/bereikbaarheid: goede bereikbaarheid via provinciale weg N210 Bergambacht/Gouda of via Algerabrug richting Rotterdam (A16) Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Er is een bushalte binnen 100m van het object.
Kadastrale gegevens:
Gemeente: Ouderkerk aan den IJssel
Sectie: C
Nummer: 3347

Opleveringsniveau: in huidige staat.
Aanvaarding: In overleg.

VERHUUR:
U kunt dit mooie object ook huren.
Huurprijs: € 1.850,- excl. BTW per maand.
Huurder dient zelf overeenkomsten te sluiten met leveranciers van stroom, gas, en water.
BTW-status: verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Huurovereenkomst: huurovereenkomst wordt opgesteld conform het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015. aangevuld met locatiespecifieke- en verhuurdersbepalingen.

Bent u geïnteresseerd? Wij leiden u graag rond tijdens een bezichtiging.

Verdere informatie:
vanderveldenmakelaardij.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten / oppervlakten zijn indicatief.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Wij behartigen de belangen van de verkopende partij.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Wonen
190 m²
Perceel
905 m²
Inhoud
850 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers ( slaapkamers)
Aantal woonlagen
2

Energie

Warm water
Cv ketel

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Ouderkerk aan den IJssel C 3347
Oppervlakte
905 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
ODK04-C-3347

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein, openbaar parkeren
Bekijk alle kenmerken